Onderwijs

 

‘’Als leerlingen/studenten lastig gedrag vertonen doet dat veel met je. Een vervelend onderbuikgevoel kan door onze training omgezet worden in een positief gevoel. Preventief handelen is snel te leren in deze praktische training waarin alles mag en niets moet.’’

 

Van een onderwijsmanager:

"Ik sprak voor de Kerstvakantie met mijn docenten over deelname aan de training Sterk voor de Klas.
Ik wilde graag dat er minimaal 2 docenten van mijn school naar toe zouden gaan om te beoordelen of de training geschikt is voor al mijn OP personeel. 2 docenten gaven aan dat ze een dergelijke training eerder hadden gevolgd (van deze trainer) en dat die training echt heel goed was.
Ik zou dus graag deze training voor al mijn docenten en instructeurs in mijn school willen regelen."
 
KOI bestaat al 20 jaar en is gespecialiseerd in agressiemanagement, communicatie, teamverbinding en veiligheid in de breedste zin van het woord. Het trainingssysteem is erg bijzonder door de vele praktische vaardigheden. Het is veel doen in plaats van alleen maar luisteren. De trainers komen veelal uit het onderwijs en zij weten waarover het gaat. De invulling van de training op de werkvloer is voor iedereen weer anders. 
 
Door onze jarenlange ervaring binnen het onderwijs, als trainer en docent hebben wij direct "feeling"  met de praktijk. Onze trainingen omgaan met agressie, bejegening en communicatie worden enorm gewaardeerd.
Het onderwijs is in beweging. Altijd al geweest en dat zal zo blijven. Door veranderingen in onze maatschappij  is het onderwijs ook zwaarder geworden. Er zijn meer taken bij gekomen die ontzettend veel energie vragen, terwijl de basis nog steeds lesgeven moet zijn. Jeugd is veranderd. Mondiger, meer fysiek aanwezig, passend onderwijs, multicultureel enz. Docenten moeten het er mee doen en hebben vaak behoefte aan een steuntje in de rug.
 
KOI is gespecialiseerd in het geven van trainingen voor docenten en OOP.  No Nonsense en in een veilige omgeving een training volgen en gewoon zijn wie je bent ........... MET RESULTAAT!
 
Dat is onze kracht. De meeste trainers zijn allen werkzaam in het onderwijs en weten waarover zij het hebben.
 
 
 
 
Onderzoek Ministerie van Binnenlandse zaken.  Download hier.