Internationaal

Portugal

Via Arriva kreeg KOI enige jaren geleden de kans om buschauffeurs in Lissabon te gaan trainen. TST een dochteronderneming van Arriva Nederland en onderdeel van Deutsche Bahn. Een enorme uitdaging. De training verloopt in het engels met een tolk. Het bijzondere om te ontdekken was dat de buschauffeur in Portugal hetzelfde reageert en dezelfde problemen heeft met passagiers als in Nederland . Uiteraard moet je rekening houden met cultuurverschillen . KOI scoorde hier gemiddeld 9 voor de training. Ook de supervisors van TST hebben wij mogen trainen.

 

                                               

( bovenste foto) Jose Perleques, safety manager bij TST, was en is de grote drijfveer achter de KOI trainingen in Portugal.

( foto daaronder)  De tolken ( en inmiddels vrienden ) Ricardo en Antonio.

Door dit succes heeft TST een workshop georganiseerd om andere busmaatschappijen, metro en trein te laten beleven wat de training inhoudt.
Het resultaat was dat we Fertagus , personenvervoer trein, ook mochten trainen. Alle supervisors van Fertagus hebben wij 2 jaar geleden een training vanuit ons agressiemangement mogen geven.

 

Engeland

Ook arriva Engeland heeft KOI gevonden. In 2015 hebben wij 3 dagen supervisors van Arriva in Manchester en Liverpool mogen trainen. Ook hier prachtige evaluaties en dit zal zeker een vervolg gaan krijgen.

Amerika

In 2014 heeft KOI ook Amerika ontdekt . Gedurende een week hebben wij in Kansas, in Topeka en Wichita trainingen mogen verzorgen voor beveiligers , docenten , personeel van een telefoonmaatschappij, ziekenhuis personeel. Cultuur en grondrecht mbt de wapen politiek is een item daar. Gedurende deze 3 dagen hebben wij veel beroepsgroepen laten kennismaken met ons systeem . Ook daar weer prachtige evaluaties en we gaan zeker verder.